Алексей Лазаров Върви чистка в Капитал. За това става ясно от

...
Алексей Лазаров Върви чистка в Капитал. За това става ясно от
Коментари Харесай

Чистка в Капитал: Медията е с нов главен редактор



Алексей Лазаров 

Върви чистка в " Капитал ". За това излиза наяве от обява на самата медия, която осведоми във фейсбук, че праща досегашния основен редактор Алексей Лазаров в пенсия. 

На негово място е назначен актуалният ръководещ редактор Ивайло Станчев. Очаква се обаче да настъпят и други разбърквания в журналистическия състав на изданието. 

Ето по какъв начин самият " Капитал " оповестява новината в обществената мрежа:

" Досегашният ръководещ редактор Ивайло Станчев ще поеме от Алексей Лазаров позицията основен редактор на Капитал от 1 юни.

Алексей е отпред на редакцията през последните 10 години. Под негово управление са издадени над 515 броя на седмичния вестник. Неотдавна в една от бележките си във връзка 30-годишнината на вестника Алексей беше написал, че медийните години не са като елементарните, 30 се равняват на стотици. Той е в Капитал от стотици години в този смисъл...

Благодарим на Alexei Lazarov за приноса му към Капитал и публицистиката, и желаем триумф на Ивайло Станчев! "



Ивайло Станчев до момента беше ръководещ редактор на " Капитал ". Той се причислява към екипа на вестника преди седем години, първоначално като кореспондент с сектор " Енергетика ", а по-късно като редактор на отдел " Икономика ". Преди това, в продължение на 10 години, е работил във вестник " Банкер ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР